Samarbejde med Valmi Group

Samarbejde med Valmi

VVS-arbejde uden bøvl og bekymringer

A+ VarmetekniQ & VVS er leverandør til Valmi Group, som er en landsdækkende, moderne og anderledes autoriseret el- og VVS-installatør. Valmi Group er en portal for selvstændige VVS’ere og elektrikere, der gør det nemmere for kunden at finde en håndværker i sit nærområde.

Når du hyrer en selvstændig VVS-installatør fra Valmi, så er du sikret korrekt udført kvalitetsarbejde under ordnede forhold. Det er både til glæde for dig som kunde og for os som VVS-installatører. Når forholdene er i orden, både i forhold til korrekt udførte opgaver, sikkerhed og løn, så skaber det større kundetilfredshed og en bedre fremtid for håndværkeren. Det betyder, at der også findes en professionel til at udføre dine opgaver i årene, der kommer. 


At A+ VarmetekniQ & VVS arbejder som leverandør for Valmi Group er din garanti for, at der er styr på forsikringer, autorisation og teknisk kunnen. Der er naturligvis 100 % styr på skatte- og momsbetalinger, og der udføres regelmæssigt fagligt tilsyn med håndværkere, der arbejder for Valmi Group.

 

Læs mere her

Få et gratis tilbud

Kontakt A+ Varmetekniq & VVS for et uforpligtende tilbud på din næste VVS opgave.

Leveret af