INGEN KAN ALT ALENE,
MEN SAMMEN KAN VI DET HELE!

A+ VarmetekniQ og VVS din fortrukkende samarbejdspartner når der skal spares penge i hverdagen

Kontakt os i dag

Varmepumpe monteres i hele landet

Går du med tanker om at få installeret en varmepumpe på Lolland eller Falster eller i resten af Danmark, så kan A+ VarmetekniQ & VVS udføre opgaven for dig. Vi har stor erfaring i at opsætte, vedligeholde og reparere alle slags luft til vand-varmepumper. Ved at vælge en professionel VVS’er til at opsætte og installere varmepumpen, kan du være sikker på at det sker sikkert og korrekt.

Få en billigere varmeregning

Udover at være en effektiv varmeløsning, der kræver minimal vedligeholdelse, kan en varmepumpe også resultere i store besparelser. Når A+ VarmetekniQ & VVS har opsat og installeret en varmepumpe hos dig, kan du nemlig se frem til en reducering af din varmeregning på op mod 50 %. Dét er altså noget, der batter! 

 

Varmepumper af høj kvalitet

A+ VarmetekniQ & VVS tilbyder i samarbejde med DVI Energi, Well Air og P. Hatten A/S nogle af de allerstærkeste varmepumpe-løsninger på markedet. Vi tilbyder at sælge, opsætte og installere varmepumper af mærker som Metro Air, Panasonic, DVI og Samsung, og vi udfører naturligvis service og vedligehold, skulle der mod forventning opstå problemer.

 

Det er vigtigt at få kigget systemet igennem 1 gang om året for at være sikker på at besparelserne stadig holder.

  • DVI energy
  • Samsung Climatehub
  • Samsung Climatehub
  • Samsung Climatehub

Samarbejdspartnere

Få et gratis tilbud

Kontakt A+ Varmetekniq & VVS for et uforpligtende tilbud på din næste VVS opgave.

Leveret af