INGEN KAN ALT ALENE,
MEN SAMMEN KAN VI DET HELE!

A+ VarmetekniQ og VVS din fortrukkende samarbejdspartner når der skal spares penge i hverdagen

Kontakt os i dag

Erfaren VVS’er Maribo, Nakskov og Vordingborg m.fl.

A+ VarmetekniQ & VVS har i over ti år beskæftiget sig med alverdens VVS-opgaver, og du kan derfor være sikker på, at vi også kan udføre din opgave, om end du befinder dig i Maribo, Nakskov, Vordingborg eller Lolland og Falster. Hvad enten lokummet brænder, vandet ryger eller varmen ikke er til at få øje på, så kan vi naturligvis effektivt og med sikker hånd løse opgaven for dig, uanset om den er lille eller stor.

Bestil et eftersyn og spar penge

A+ VarmetekniQ & VVS tilbyder eftersyn, service og reparation af dine vand- og varmeinstallationer, så du kan spare op til 50 % af varmeregningen. Fejlbehæftede vandinstallationer og ineffektive varmeinstallationer er nemlig noget af det, der kan fylde rigtig meget i en helt almindelig danskers økonomi. Hvis toilettet løber eller vandhanen drypper, så er det ikke blot irriterende at høre på, men også dyrt vandspild. På samme måde kan en ineffektiv varmekilde resultere i meget dyre varmeregninger.

 

Dag til dag-service

Oplever du brud eller mangel på vand eller varme, er dit armatur eller blandingsbatteri utæt, eller er afløbet stoppet? Så er det en god idé at tilkalde en erfaren og professionel VVS’er. Hvis akutte VVS-problemer ikke bliver udbedret i tide, kan det nemlig i værste fald resultere i større vandskader, der er meget omkostningsfulde at reparere.

Få et gratis tilbud

Kontakt A+ Varmetekniq & VVS for et uforpligtende tilbud på din næste VVS opgave.

Leveret af